Szerves társadalom Magyarországa

Hasonlóan gondolkodók

Mese a valóságról

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer az Óperenciás tengeren is túl, az üveghegyeken innen, ahol a Föld szíve dobog, volt egy takaros kis falu.

Volt abban a faluban erdő rengeteg, aranybúzát termő mező, míg csak a szem ellát, s halaktól hemzsegő friss vizű patak, nem is egy. Abban a faluban élt egy dolgos, tehetséges, nagyhírű nemzetség. Olyan szép arcú, nádszálderekú leányok és olyan eszes, dolgos kezű férfiak sehol sem teremtek széles e világban, mint ott. Ennek a falunak csodájára is jártak a világ minden részéből. Csak úgy vitték a követek a hírt mindenfelé egészen addig, mígnem a szomszéd falu meg nem irigyelte és meg nem elégelte a dolgot.

Bővebben...

ÉLET?

Ma a legtöbb embert 6 éves korában valamilyen oktatási intézmény elkezdi idomítani és beoltani a rendszernek megfelelő képpel.

Bővebben...

Gyógyító jelek - gyógyító és betegítő ruhák

A mintáknak jeleknek erejük, energiájuk van, éppúgy, mint a színeknek. Ha felveszünk egy pólót Diavolo felirattal, ami egyébként egész jól hangzik, azt a hangsort, hordozzuk magunkon, amely az ördög erőit hívja, mozgósítja, hiszen a Diavolo olaszul ördögöt (szétszóró) jelent. Ezzel a hangsorral természetesen negatív erőt vonzunk magunkhoz, hiszen a kereszténység az ördöggel azonosít minden rosszat évezredek óta.

Bővebben...

A Rábaköz hagyomány rendszeréről és Tudóiról

A rábaközi Kormorán Rendnek ún. ősi hagyományvonala van. Valójában létezett már megállapíthatatlan idők óta, de II. András és IV. Béla király idején az üldöztetések kényszerítő hatására illegalitásba vonult.

Bővebben...

Mindenki hordja a maga keresztjét?!?

Ha valaki azt mondja, hogy a Magyarok mindig is keresztények voltak, az hazudik! Ha valaki azt mondja, hogy a Magyarok most keresztények mind, az ugyan úgy hazudik! Mert akkor azok a Magyarok, akik most nem keresztények, azok ezek szerint nem is Magyarok?

Bővebben...

Pártok nélküli választási rendszer

A körkereszt

Körkereszt