Szerves társadalom Magyarországa

A szuverenista szemléletmód a szerves társadalom alapja (újabb levél a Miniszterelnök Úrnak)

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Az alábbi levelemben arra szeretném felhívni az Ön figyelmét, hogy van egy speciális oka annak, hogy bizonyos emberek miért nem akarják beoltatni magukat.

A kormányzati kommunikációban mindig az hangzik el, hogy akik nem oltatják be magukat, azok abban bíznak, hogy a nyájimmunitás elérése után ők elkerülhetik a megfertőződést, illetve a betegséget. Biztos van ilyen is, de a túlnyomó többség más okból nem akarja beoltatni magát, erre szeretném felhívni az Ön figyelmét!

Azoknak a többsége, akik nem akarják felvenni az oltást, öntudatos, „szuverenista” felfogású ember!

Ennek a lényegét a saját és a feleségem példájával mutatnám be, de hangsúlyozom, hogy az ismeretségi körömben azok közül, akik elzárkóznak az oltás felvétele elöl, mindenki így gondolkodik, és senki sem a nyájimmunitás adta védelemre pályázik!
 
A „szuverenista” életfilozófia kicsiben, az ember életében ugyanazt jelenti, mint nagyban egy ország/nemzet esetében, emiatt úgy gondolom, Miniszerelnök úr könnyen meg fogja érteni a lényegét!

Én enyhe tünetekkel, pár napig tartó 37-38 fokos lázzal estem át a betegségen, a feleségem azonban súlyos tünetekkel. Neki 6 napig volt 40 fok körüli láza, rendkívüli mértékben fájt a feje, szinte éjjel-nappal köhögött, a légzése felszínessé vált, és étvágytalan volt. Orvoshoz egyikünk sem ment, a tünetek megszűnése után 1 hónappal antitest-vizsgálatot végeztettünk a saját költségünkön, innen tudjuk, hogy átestünk a betegségen.

A betegségünk ideje alatt önkéntes karanténban voltunk. Ez időre szabadságot vettünk ki, de nem vettünk igénybe betegállományt, arra törekedtünk, hogy a saját erőnkből gyógyuljunk meg, ne költsön ránk az állam a közös pénzből egy fillért sem! A feleségem az elviselhetetlen fejfájására felíratott egy doboz fájdalomcsillapítót, amin nincsen állami támogatás, sőt azóta már nem is receptköteles (Quarelin), ebből vett be napi 1 darabot, hogy tudjon aludni. A köhögés megszüntetésére kamillavirágzatból készített teával gőzölt, melyet tiszta sóval tuningolt föl (2 liter forralt vízhez kb. 20 dkg parajdi sót tett és annyi kamillavirágzatot, hogy ellepje a víz tetejét, ezzel gőzölt naponta kétszer).

Úgy gondolkodunk, hogy az egyén felelősségvállalása ott kezdődik, hogy mindig tegyen meg minden tőle telhetőt azért, hogy a teste, és főleg az immunrendszere olyan tökéletes állapotban legyen, hogy az illető ne legyen rászorulva semmilyen külső erőre se! Ehhez minden eszköz mindenkinek a rendelkezésére áll, csak kevesen tudnak róla. A Teremtő minden eszközt, képességet megadott ehhez. Mi úgy gondoljuk, hogy ha nem vagyunk képesek arra, hogy az immunrendszerünket tökéletes állapotban tartsuk, akkor nem vagyunk méltóak arra, hogy életben maradjunk a Földön! (Megjegyzem, a feleségem évekkel ezelőtt Lyme-kórral fertőződött meg, amikor brutális antibiotikum kúrát akartak neki adni, amit nem fogadott el, pedig súlyos megbetegedésekkel ijesztgették, de akkor is úgy döntött, hogy bízik saját magában, és végül meggyógyult önerőből.)

Az egészégügy jelenlegi problémáit, a túlterheltséget, az orvoshiányt szerintem lehetetlen a jelenlegi szemléletmód talaján állva megszüntetni: egy csökkenő létszámú nemzetben nem lehet egyre több orvost képezni az egyre több beteg ember szenvedéseink a meghosszabbítására, ráadásul folyamatosan növekvő költségek mellett! Ez a probléma csak az emberek felvilágosításával és a szuverenista szemléletmód elterjesztésével oldható meg, vagyis az egészségügyi rendszerre ható nyomás csökkentésével.

Szuverén nemzetet és országot csak hasonló „alkatrészekből”, azaz szuverén módon gondolkodó emberekből lehet megteremteni!
Gondolja el, Miniszterelnök Úr, hogy ez mennyivel kevesebb költséget jelentene a költségvetésnek, és mekkora erők szabadulnának fel más célokra! A nemzet értékteremtő munkájának a gyümölcséből a legtöbb ebbe a feneketlen kútba kerül, amit ma egészségügynek nevezünk, és ez a rendszer ennek ellenére sem lesz képes sohasem a nemzet tagjainak az egészségét helyreállítani, MERT NEM ARRA VAN BEÁLLÍTVA!!! Jelenleg ez a rendszer az alkalmazott eljárásokkal KÖVETKEZMÉNY-MÓDOSÍTÁST végez az ok felderítse és a megszüntetése helyett, és ez rendkívül sok erőforrást felemészt! Arra neveli az embereket, hogy ne vállaljanak felelősséget a saját egészségükért, majd az állam helyreállítja azt, sőt, köteles is erre, hiszen ezért fizetjük a járulékot! Ez hosszabb távon nemzetpusztító folyamat: a gigantikus mértékű, „elherdált” erőforrások gyakorlatilag a nemzet életerejét csökkentik!

Ám van itt egy, az átlagember számára nem látható, sőt, meg sem fogalmazódó kérdés: valójában mit akar a kormány? Valódi nemzeti szuverenitást-e, ahogy az a brüsszeli birodalmi központ törekvéseivel szembeni cselekedeteiből látszik, vagy valamilyen módon mégis a totális kontrollon alapuló Világkormány létrehozása felé sodorja az országot? A brüsszeli szabadságharc az előbbi feltételezést sejteti, a COVID-elleni oltás erőltetése és a jogkorlátozások meg inkább az utóbbit…

Vajon van-e egy nemzeti kormánynak és a vezetőjének lehetősége a mai, bolygószintű kapcsolatrendszerek és függőségi viszonyok között valóban szuverenista módon dönteni?

Az a szívem vágya, hogy az oltást elutasítókat NE primitív, pártideológián nevelkedő, vagy a „nyájimmunitáson” potyázni akarókként kezelje a kormány, hanem bennünk lássa meg azokat, akik egy bármilyen katasztrófa után, egyfajta „géntartalékként” képesek újjáéleszteni a nemzetet! A sokszínűséget, a diverzitást nem szabad kiirtani azzal, hogy mindenkit beoltanak, mert ez akár nemzethalált is eredményezhet!

Már azt is nehéz elviselni, hogy minket, akik a szemléletünkkel, az életmódunkkal tehermentesítjük az államot, a döntéshozók kizártak sok szolgáltatás szabad igénybevételéből, és azokat emelték ki „kedvezményezetteknek”, akik kevésbé öntudatosak, és sokba kerülnek az államnak, akiket be kellett oltani, akiket kórházban kellett kezelni, akikről az államnak gondoskodnia kell, stb…

A szuverenista felfogású emberek túlnyomó többségének szerintem inkább szimpatikus a jelenlegi kormány tevékenysége, ám abban az esetben, ha ezt a néhány millió, önmagáért felelősen gondolkodó embert nem a helyén kezeli a kormány, hanem lenézi őket és a jogaiban korlátozza, szerintem sok támogatót elveszíthet. Bizonyos jogosultságoknak a védettségi igazolványhoz való kötése emiatt nagyon megosztó és igazságtalan, mert pont azok vannak korlátozva, akikre nem költött az állam, és azok a kedvezményezettek, akikre meg igen!


Tatabánya, 2021. június 10.

 

Tisztelettel üdvözlöm Önt:

Pataki Antal
www.szervestarsadalom.info

Pártok nélküli választási rendszer

A körkereszt

Körkereszt