Szerves társadalom Magyarországa

A szuverenista szemléletmód a szerves társadalom alapja (újabb levél a Miniszterelnök Úrnak)

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Az alábbi levelemben arra szeretném felhívni az Ön figyelmét, hogy van egy speciális oka annak, hogy bizonyos emberek miért nem akarják beoltatni magukat.

A kormányzati kommunikációban mindig az hangzik el, hogy akik nem oltatják be magukat, azok abban bíznak, hogy a nyájimmunitás elérése után ők elkerülhetik a megfertőződést, illetve a betegséget. Biztos van ilyen is, de a túlnyomó többség más okból nem akarja beoltatni magát, erre szeretném felhívni az Ön figyelmét!

Azoknak a többsége, akik nem akarják felvenni az oltást, öntudatos, „szuverenista” felfogású ember!

Bővebben...

A Covid igazolványhoz

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Az Alaptörvény „Szabadság és felelősség” szakaszának XXV. cikke alapján („Mindenkinek joga van ahhoz, hogy egyedül vagy másokkal együtt, írásban kérelemmel, panasszal vagy javaslattal forduljon bármely közhatalmat gyakorló szervhez.”) biztosított jogommal élve írom ezt a levelemet Miniszterelnök Úrnak.

(2021. június 13-ig nem kaptunk választ a levelükre.)

Bővebben...

A Miniszterelnökség válaszlevele

Szeretnénk megköszönni Önnek, hogy Miniszterelnök úrhoz intézett soraiban megosztja vele gondolatait a Magyarország számára is jelentőséggel bíró szabadkereskedelmi megállapodásokat illetően! Meggyőződésünket követve minden előjelű állampolgári véleményt igyekszünk becsatornázni a döntéshozatali központokba, hiszen szótárunkban a demokrácia a közvéleménynek megfelelő kormányzást jelenti.

Bővebben...

Nyílt levél Magyarország Miniszterelnökének

Rendkívüli aggodalom tölt el minket amiatt, hogy a szerződés alapvető módon korlátozza Magyarország szuverenitását azzal, hogy a multinacionális cégek választott bíróságokon támadhatják meg Magyarországot, ha úgy érzik, hogy egy intézkedés korlátozza a tervezett profitjukat. Hogyan tudna így a kormány olyan intézkedéseket hozni, amivel a magyar emberek érdekeit helyezi előtérbe a kanadai cégek érdekeinek a rovására???

Bővebben...

Válasz Jean-Claude Junckertől, az Európai Bizottság elnökétől

Tisztelt Pataki Úr!

Köszönjük a levelét, amelyet az Európai Bizottság elnökének, Jean-Claude Juncker úrnak küldött. Az elnök úr szeretné megköszönni a globális ügyekkel kapcsolatos érdeklődését, és megkért arra, hogy válaszoljak a levelére.

Bővebben...
Következő

Pártok nélküli választási rendszer

A körkereszt

Körkereszt