Szerves társadalom Magyarországa

Hírek, közlemények

A Miniszterelnökség válaszlevele

Szeretnénk megköszönni Önnek, hogy Miniszterelnök úrhoz intézett soraiban megosztja vele gondolatait a Magyarország számára is jelentőséggel bíró szabadkereskedelmi megállapodásokat illetően! Meggyőződésünket követve minden előjelű állampolgári véleményt igyekszünk becsatornázni a döntéshozatali központokba, hiszen szótárunkban a demokrácia a közvéleménynek megfelelő kormányzást jelenti.

Bővebben...

Nyílt levél Magyarország Miniszterelnökének

Rendkívüli aggodalom tölt el minket amiatt, hogy a szerződés alapvető módon korlátozza Magyarország szuverenitását azzal, hogy a multinacionális cégek választott bíróságokon támadhatják meg Magyarországot, ha úgy érzik, hogy egy intézkedés korlátozza a tervezett profitjukat. Hogyan tudna így a kormány olyan intézkedéseket hozni, amivel a magyar emberek érdekeit helyezi előtérbe a kanadai cégek érdekeinek a rovására???

Bővebben...

Válasz Jean-Claude Junckertől, az Európai Bizottság elnökétől

Tisztelt Pataki Úr!

Köszönjük a levelét, amelyet az Európai Bizottság elnökének, Jean-Claude Juncker úrnak küldött. Az elnök úr szeretné megköszönni a globális ügyekkel kapcsolatos érdeklődését, és megkért arra, hogy válaszoljak a levelére.

Bővebben...

Nyílt levél Jean-Claude Juncker úrnak, az Európai Bizottság új elnökének

Pataki Antal a nevem, és Magyarországról írom Önnek ezt a levelet.

Elsősorban Magyarország állampolgára vagyok, ugyanakkor az Európai Unió működése is jelentősen befolyásolja az életemet, ezért élénk figyelemmel kísérem a Közösség kilábalási próbálkozásait a válságból, vagyis az útkeresését.

Bővebben...

Javaslat az országgyűlési képviselőknek

Az Alaptörvény XXV. cikkében biztosított jogomnál fogva javaslatot teszek arra, hogy Ön, mint országgyűlési képviselő, a legfelsőbb közhatalmat gyakorló szerv tagja, ismerkedjék meg a "szerves társadalom" fogalmával, és az erről vallott nézeteinkkel a www.szervestarsadalom.info című honlapunkon.

Bővebben...

Pártok nélküli választási rendszer

A körkereszt

Körkereszt