Szerves társadalom Magyarországa

Hasonlóan gondolkodók

Az Élő Világegyetem: a szerves műveltség alapeszméje

Hazánkban a világon egyedülálló módon a szerves műveltség eszméje évtizedek óta valósággal újjászületik, elsősorban Pap Gábor és Molnár V. József több, mint négy évtizedre nyúló előadásainak, munkásságának köszönhetően.

Bővebben...

A GAZDÁLKODÓ CSALÁDOK SZÖVETSÉGÉNEK FELHÍVÁSA

A Gazdálkodó Családok Szövetsége 2013. január 29-én alakult azzal a céllal, hogy a gazdálkodásból megélni kívánó, hazájukat és településüket szerető, a nemzet sorsáért felelősséget érző gazdálkodó családok érdekképviseletét biztosítsa.

Bővebben...

Legyél okozó az életedben!

Az emberi pszihével foglalkozó szakemberek tudják, hogy az ember egyik legősibb késztetése, hogy beavatkozhasson a világba. A csecsemő első ilyen akciója, amikor először bele tud csapni a csörgőjébe, és visít örömében, hogy sikerült. A gyermek ilyen irányú késztetése még nagyon erős, főleg a játékban mutatkozik meg, állandóan épít, alkot, kreál, tudja, mit akar.

Bővebben...

A kozmikus REND

A természetben azzal együtt élő Ember könnyedén felismerte a világban mindenütt jelenlévő ritmust. Tudta és érezte a helyét ebben a rendben, ezért magától értetődően nem akart ellene menni a körülötte és benne élő gyönyörű rendnek.

Bővebben...

Felhívás élő közösségek életre hívására

Kedves Magyar Testvérem!

Újat mondok-e azzal a megállapítással, hogy „a magyar embernek a saját hazájában a legnehezebb boldogulnia”?

Bővebben...

Pártok nélküli választási rendszer

A körkereszt

Körkereszt