javaslat az orSáGGűlési képviselőknek

Hírek, közlemények

Javaslat az országgyűlési képviselőknek

Tisztelt Képviselő Úr/Hölgy!
 
Az Alaptörvény XXV. cikkében biztosított jogomnál fogva javaslatot teszek arra, hogy Ön, mint országgyűlési képviselő, a legfelsőbb közhatalmat gyakorló szerv tagja, ismerkedjék meg a "szerves társadalom" fogalmával, és az erről vallott nézeteinkkel a www.szervestarsadalom.info című honlapunkon.

 Azt valljuk, hogy az előttünk álló világtörténelmi korszakban egy olyan társadalom megteremtése szükséges, ahol a gazdaság az embert szolgálja, az emberi közösségek pedig szerves egységben léteznek azzal az élettérrel, ahol élnek. Ennek a szükségességét és az általunk elképzelt módját fejtjük ki részletesen a honlapon.
 
Önnek, mint választott képviselőnek, akinek a hatalomgyakorlási joga az Önt megválasztott emberek döntéséből fakad, azon kell munkálkodnia, hogy a nemzetünk önrendelkezését minél nagyobb mértékben megőrizze, majd visszaszerezze abból a célból, hogy a magyar nemzet állama, Magyarország, minden tagja számára képes legyen biztosítani a legnagyobb fokú biztonságot, bőséget, harmóniát és szabadságot, mert ez az alapja a létezés egyetlen értelmes módjának: a nyitott, együttérző, együttműködő és boldog életnek!
 
Minden egyes országgyűlési képviselő minden egyes döntése mutathat már most is ebbe az irányba, és akkor segíthet a nemzetünk megerősödésében, de mutathat akár az ellenkezőbe is, és akkor akár a nemzetünk további leépüléséhez járulhat hozzá...ezért minden döntés nagyon nagy felelősséggel jár.
 
Mi a honlapunkkal a jó döntés kiválasztásához szeretnénk irányt mutatni...
 
 
Tisztelettel üdvözlöm Önt, és sok sikert kívánok a munkájához!
 
Pataki Antal

Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.