mag tár - Serves társadalom maGarorSága

Hírek, közlemények

Nyílt levél Magyarország miniszterelnökének

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

A CETA-szerződés közelgő szavazása előtt szeretnénk a szíves figyelmébe ajánlani az egyik írást, ami a www.szervestarsadalom.info honlapon jelent meg.

Bővebben...

Válasz Jean-Claude Junckertől, az Európai Bizottság elnökétől

Kattintson a nagyításhoz!

Tisztelt Pataki Úr!

Köszönjük a levelét, amelyet az Európai Bizottság elnökének, Jean-Claude Juncker úrnak küldött. Az elnök úr szeretné megköszönni a globális ügyekkel kapcsolatos érdeklődését, és megkért arra, hogy válaszoljak a levelére.

Bővebben...

Nyílt levél Jean-Claude Juncker úrnak, az Európai Bizottság új elnökének

Tisztelt Jean-Claude Juncker Elnök Úr!


Pataki Antal a nevem, és Magyarországról írom Önnek ezt a levelet.

Elsősorban Magyarország állampolgára vagyok, ugyanakkor az Európai Unió működése is jelentősen befolyásolja az életemet, ezért élénk figyelemmel kísérem a Közösség kilábalási próbálkozásait a válságból, vagyis az útkeresését.

Szeretném Önnel megosztani az ezzel kapcsolatos véleményemet, amivel az is a célom, hogy segítsem Önt abban a munkában, ami most Önre, mint az Európai Bizottság új elnökére vár.

Bővebben...

Javaslat az országgyűlési képviselőknek

Tisztelt Képviselő Úr/Hölgy!
 
Az Alaptörvény XXV. cikkében biztosított jogomnál fogva javaslatot teszek arra, hogy Ön, mint országgyűlési képviselő, a legfelsőbb közhatalmat gyakorló szerv tagja, ismerkedjék meg a "szerves társadalom" fogalmával, és az erről vallott nézeteinkkel a www.szervestarsadalom.info című honlapunkon.

Bővebben...